“Три склянки” – це елементарний пиріг, з яким впорається навіть кулінар-початківець. Все через те, що ви точно не помилитесь в пропорціях, адже кількість основних компонентів зазначено в назві – 3 склянки. Особливо смачно, якщо додати яблука. 

Ідея приготування пирога “Три склянки” з яблуками опублікована на сторінці фудблогерки Тетяни Кучеркової в Instagram. Ідеальний швидкий пиріг до чаю для всієї родини. 

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 80 г
  • борошно – 1 склянка
  • цукор – 1 склянка (но можна менше)
  • манна крупа – 1 склянка
  • ванільний цукор
  • яблука – приблизно 1 кг

Спосіб приготування:

Спершу промиваємо, чистимо від шкірки яблука та вирізаємо з них насіння. Натираємо їх на великій тертці та додаємо трішки лимонного соку.

Вершкове масло відправляємо до морозилки, аби воно краще натиралось.

Просіюємо в миску борошно, додаємо манну крупу, цукор та ванільний цукор і все добре перемішуємо.

Форму для випічки застеляємо пергаментним папером.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

По черзі викладаємо сипучий шар і яблучний.

Вгорі має бути обов’язково сипучий шар. Зверху натираємо вершкове масло і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на годину.

Після випікання охолоджуємо. Смачного!