“Три склянки” – це елементарний пиріг, з яким впорається навіть кулінар-початківець. Все через те, що ви точно не помилитесь в пропорціях, адже кількість основних компонентів зазначено в назві – 3 склянки. Особливо смачно, якщо додати яблука.
Ідея приготування пирога “Три склянки” з яблуками опублікована на сторінці фудблогерки Тетяни Кучеркової в Instagram. Ідеальний швидкий пиріг до чаю для всієї родини.
Інгредієнти:
- вершкове масло – 80 г
- борошно – 1 склянка
- цукор – 1 склянка (но можна менше)
- манна крупа – 1 склянка
- ванільний цукор
- яблука – приблизно 1 кг
Спосіб приготування:
Спершу промиваємо, чистимо від шкірки яблука та вирізаємо з них насіння. Натираємо їх на великій тертці та додаємо трішки лимонного соку.
Вершкове масло відправляємо до морозилки, аби воно краще натиралось.
Просіюємо в миску борошно, додаємо манну крупу, цукор та ванільний цукор і все добре перемішуємо.
Форму для випічки застеляємо пергаментним папером.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
По черзі викладаємо сипучий шар і яблучний.
Вгорі має бути обов’язково сипучий шар. Зверху натираємо вершкове масло і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на годину.
Після випікання охолоджуємо. Смачного!