Місяць перейде з мінливого знаку Близнюків в емоційний знак Рака. Це період важливих усвідомлень та доленосних рішень. Рак приносить загострення емоцій. Варто довіряти інтуїції та робити вибір, орієнтуючись на голос серця.

Згідно з прогнозом, для повітряних і водних знаків це чудовий час для обробки та вивільнення будь-яких негативних емоцій. Для земних і вогняних знаків розуміння своїх цілей і планування їх досягнення може початися цієї п’ятниці.

Овен

Стежте за своєю запальною вдачею. Ви можете відчувати себе більш емоційними та вразливими, ніж зазвичай. Пригнічені емоції можуть спливти на поверхню, що зрештою допоможе вам відчути себе вільніше в довгостроковій перспективі. Це час, щоб подбати про своє загальне самопочуття.

Телець

Прислухайтеся до себе. У найближчі кілька днів ваша інтуїція посилиться, що може підштовхнути вас змінити деякі цілі. Ви можете вдало використати інформацію, яку отримали з нещодавнього досвіду, і усвідомити важливі речі.

Близнюки

Це час для самопізнання. Протягом наступних кількох днів Місяць у Раку створює можливості для зростання. Самоаналіз та роздуми допоможуть вам чіткіше прислухатися до мудрості свого внутрішнього голосу. Ви можете позбутися невпевненості або синдрому самозванця, що перешкоджає кар’єрному та особистісному зростанню.

Рак

Ви отримаєте заряд енергії. Цей астрологічний транзит зміцнить вашу віру, щоб допомогти впевнено рухатися до своєї мети. Ви можете відчувати себе більш пов’язаними зі своєю особистою місією. Навіть якщо ви не зовсім впевнені, якою буде ця подорож, ви можете відчути внутрішню необхідність змін.

Лев

Ви зможете відпустити минуле та підготувати своє серце до прекрасного майбутнього. Ви будете схильні провести деякий час, насолоджуючись простими задоволеннями та забувши про всі зобов’язання. Ваша інтуїція допоможе ухвалювати рішення, які відповідають вашому шляху, водночас даючи впевненість, що ви зможете досягти неможливого.

Діва

Ваші сни можуть бути надзвичайно яскравими з Місяцем у Раку, і ви навіть можете отримати важливе повідомлення від всесвіту. Воно матиме сенс тільки якщо ви зможете його розшифрувати.

Терези

Доведеться звернути увагу на роботу та обов’язки. Місяць, що входить у Рак, робить п’ятницю чудовим днем, щоб спостерігати, як суспільні чи сімейні умови впливають на ваші кар’єрні кроки. Певні зовнішні очікування не сприяють вашому розвитку. Ви задумаєтеся про те, чим насправді хотіли би займатися в житті та яка робота приносить вам гроші та задоволення.

Скорпіон

Маючи значущі цілі, ви відчуєте ще більше зосередженості. Гроші для вас не мають значення, якщо вони не дають відчуття впливу і впевненості. Настав час визначити, як для вас виглядає цілеспрямоване життя та як ваш поточний вибір узгоджується з вашими цінностями.

Стрілець

Місяць у Раку та його гармонійний транзит з Марсом виявить вашу сентиментальну натуру. Розгляньте ваш поточний вибір. Які рішення наближають вас до основної цілі? Це гарний час, щоб подумати про те, як мислення впливає на вас і допомагає побачити різні можливості, які можуть підвищити рівень успіху.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Козоріг

Місяць навпроти вашого знака – це час для змін, які можуть здатися руйнівними через вплив Марсу. Використовуйте цю напругу між Місяцем і Марсом собі на користь. П’ятниця – чудовий день, щоб подолати деякі переконання, які насправді не допомагають вашому зростанню.

Водолій

Місяць увійшов у Рак, у ваш сектор здоров’я, відкриваючи шлях для вихідних, сповнених догляду за собою. Подбайте про емоційне та фізичне здоров’я. Ви також можете мати глибше розуміння того, які відволікаючі фактори слід усунути, щоб прискорити кар’єрне зростання.

Риби

Зв’язок Марса з Місяцем буде для вас непростим. Не вимагайте від себе занадто багато. Подаруйте собі спокій і затишок. Ви можете бути трохи вразливішими у своїх стосунках, що може посилити відчуття близькості, якого ви прагнете. Ви будете розмірковувати, кому варто довіряти.