18-річна донька Ольги Фреймут, Злата Мітчелл, закінчила американську школу та показала, як минув її випускний.

Дівчинка в Instagram позує у мантії та святковому капелюхові з китицями. У її рука – диплом про закінчення школи в США. Злата обрала ніжну білу сукню, а на ногах – чорні босоніжки на підборах.

“Сьогодні настав день випускного. Так тішуся, що це закінчилося. Переходимо на наступний етап”, – написала дівчина.

Також Злата показала кадри зі святкування, де разом з однокласниками проводить час в одному з дорогих ресторанів Лос-Анджелеса.

Донька Фреймут згадала, як йшла до першого класу в одну зі шкіл в Україні. За її словами, що вона встигла змінити п’ять шкіл, три середні школи, побачити війну, пожити у трьох країнах.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Ольга Фреймут привітала доньку з випускним та поділилася рідкісними світлинами. Ведуча згадала шкільні роки Злати та розповіла про труднощі, з якими вони стикалися.

Зіркова мама пишається, що донька має українську та міжнародну освіту. Вона пригадала, як водила Злату до школи, а потім там у 14 років поїхала в Санта-Барбару в США.