Вдень 19 лютого в Таганрозі пролунали вибухи. Росіяни поскаржилися, що гучні звуки також чули у низці інших населених пунктів.

Крім того, вибухи пролунали в районі Ростова-на-Дону. Про це пишуть російські ЗМІ.

Про перші вибухи у Таганрозі росіяни повідомили близько 10:30. Пізніше у мережі повідомили, що сильні вибухи пролунали в інших населених пунктах.

Крім того, сильні вибухи мешканці країни-агресора РФ чули у Ростові-на-Дону. Росіяни поскаржилися, що гучні звуки чули всі райони міста, причому у багатьох будинках затремтіли вікна.

За попередніми даними, вибухи чули у Неклінівському, Матвєєво-Курганському та М’ясниківських районах. Також було гучно у Батайську, Азові, Аксаї, Чалтирі та в Зернограді.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

До речі, за півгодини після вибухів місцеві чиновники в Ростовській області заявили, що за даними диспетчерських служб та екстреного реагування, подій у регіоні не було. Також, за даними російських окупантів, в області не працювала протиповітряна оборона.

У свою чергу громадяни РФ влаштували у мережі істерику. Дехто заявив, що сили ППО нібито збили ракети. Також росіяни висунули звичну для себе версію про те, що “літак перейшов на свєрхзвук”.