Дотримуватися здорового способу життя може бути досить складно. Завжди є переваги та можливості для того, щоб продовжувати тренування або навіть безперервно втрачати вагу. За словами Eatthis, ось 6 найкращих порад, які допоможуть вам схуднути.

1. Використовуйте консервований гарбуз

Використовуйте консервований гарбуз, який є чудовим джерелом калію та вітаміну А. Він додасть вашій вівсянці, млинцям, супам того самого смаку.

2. Запікайте груші

Запікайте груші та інші фрукти з волоськими горіхами, інжиром та какао-стружками. Потім змастіть їх медом, перш ніж злегка запекти, щоб отримати смачні ласощі.

3. Скористайтеся розпродажем ягід

Коли ягоди в сезон або на розпродажі, купуйте їх у великих кількостях. Ви можете заморозити їх для приготування смузі або компоту до вівсянки.

4. Помірковано балуйте себе солодощами

Стежте за тим, скільки шматочків улюблених цукерок ви з’їдаєте в день протягом обмеженого періоду. Так ви зможете насолоджуватися ними, але відчувати себе задоволеними.

5. Купуйте абонементи на заняття спортом

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Купуйте абонементи на заняття спортом, у групі вам можуть надати моральну підтримку ті, хто також любить займатися спортом, як і ви.

6. Готуйте овочі заздалегідь

Готуйте ваші улюблені овочі раз на тиждень і зберігайте їх у холодильнику. Ви будете мати легкий доступ до них, коли вони вам знадобляться для їжі протягом тижня.