Російська армія зосереджує свої зусилля на Авдіївсько-Покровському напрямку, зазнаючи при цьому значних втрат.

Як повідомляє міністерство оборони Великої Британії, протягом останніх 72 годин на цьому напрямку спостерігався високий рівень активності окупаційних сил. 

Попри інтенсивні обстріли, росіяни досягли лише незначних успіхів у північній частині цього сектору, рухаючись у напрямку сіл Сокіл та Євгенівка. Крім того, російські війська, ймовірно, наближаються до околиць села Новоселівка Перша, що приблизно на 3 км південніше.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Міністерство оборони Великої Британії також відзначає, що російські сили не змогли досягти значного прогресу, попри інтенсивні обстріли українських позицій на захід від села Нетайлове вздовж траси Е50. Атаки на село Невельське були успішно відбиті українськими військами, ймовірно, залишаючи село під контролем України.

У повідомленні Міністерства оборони зазначено, що цей сектор, ймовірно, залишатиметься зоною активних бойових дій протягом наступного тижня, оскільки російські війська намагатимуться утримати оперативний темп, попри значні втрати.