Соус має яскравий насичений аромат, пікантний смак і відмінно підійде до будь-яких страв, а особливо до шашлику та м’яса.

Поєднання сметани, майонезу з додаванням свіжого кропу, часнику, чорного меленого перцю та волоських горіхів надасть страві неймовірного аромату та пікантного смаку.

Інгредієнти:

  • майонез – 3 ст. л.
  • сметана – 3 ст. л.
  • часник – 2 зубчики
  • волоський горіх (без шкаралупи) – 10 г
  • соус «Теріяки» – 1 ст. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • кріп – 1 пучок

Спосіб приготування:

Кріп промиваємо під проточною водою, струшуємо його над раковиною від зайвої рідини і даємо трохи обсохнути.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Часник очищуємо.

Волоські горіхи перебираємо, видаляємо сміття будь-якого виду і викладаємо в чашу блендера. Подрібнюємо у дрібну крихту. Додаємо до горіхової маси майонез, сметану, часник, перець, сіль, кріп і вливаємо соус «Теріяки». Подрібнюємо блендер до однорідної маси. Викладаємо соус у невелику піалу чи соусник. Відправляємо у холодильник на 15 хвилин.