Зросла кількість вбитих росією цивільних людей внаслідок удару по “Епіцентру” в Харкові.

За інформацією очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, росіяни вдарили 2 КАБами просто вдень по місцю скупчення людей. Відомо вже про 14 жертв, які загинули у будівельному гіпермаркеті 25 травня. Жодного військового об‘єкта поряд не було.

Крім цього, постраждало 43 людини. Їм надали необхідну медичну допомогу. Наслідки обстрілів усувають близько 200 рятувальників, працює профільний штаб.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Президент України Володимир Зеленський назвав удар РФ по “Епіцентру” черговим проявом божевілля. Тільки такий, як владімір путін, може вбивати і тероризувати людей так підло. Він висловив співчуття ріжним та близьким загиблих, а також усім, хто постраждав.

Зеленський наголосив на необхідності достатнього захисту ППО, щоб росіяни не могли навіть наблихитися до кордонів України. Він подякував лідерам країн, які дійсно підтримують нашу країну у такий важкий час.