Народний артист України Павло Зібров випустив нову версію хіта “Хрещатик” разом із військовим оркестром.

До Дня Києва Зібров зробив своїм шанувальникам музичний подарунок – широко відому пісню “Хрещатик”, але в оновленій версії. Він виконав її разом із військовим оркестром 8-го навчального Чернігівського центру Держспецслужби транспорту.

У новому відео Зібров урочисто крокує центральною вулицею Києва та продовжує співати навпроти Батьківщини-матері у супроводі військового оркестру. У пісні є змінені слова, де він співає: “Я і друзів розумів і ворогів НЕ зміг прощати”. Хоча артист уже два роки виконує пісню в цьому варіанті наживо, записану версію публіка почула вперше.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Пісню “Хрещатик” створили у 1994 році. Музику написав сам Зібров, а слова – народний артист і Герой України Юрій Рибчинський. Композиція одразу стала хітом і досі залишається популярною. Вона є візитівкою Зіброва та першою асоціацією з ним і Києвом.

Це не перший раз, коли Зібров оновлює свій хіт, надаючи йому нове звучання. Існують класична, сучасна, латино, джазова та діджей версії разом із гуртом KOLABA. Тепер до них додалася версія з військовим оркестром.