Поява на озброєнні в українських військ нових видів техніки викликала напад паніки у таборі окупантів. На це вказують публікації, які почали з’являтися у популярних z-каналах Telegram.

Так, в одному з таких ресурсів звернули увагу на операцію ЗСУ зі знищення російської піхоти, яка зайняла лікарню у Вовчанську. За допомогою керованих авіабомб наша авіація буквально «склала» будівлю, внаслідок чого велика кількість ворожої піхоти була похована під товщею бетону.

«Припускаємо, що тепер ці бомби противник застосовуватиме регулярно. Що це нам обіцяє – ми пояснювати не будемо», – поскаржився один із російських блогерів.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Не менш песимістично окупанти відреагували і на появу на полі бою важких українських дронів Баба Яга, оснащених кулеметами.

«Коли застосування цих бомб разом із кулеметами, що літають, стане масовими, противник просто виноситиме нашу оборону», — плачуть росіяни.