Портрет принцеси Уельської Кейт Міддлтон на обкладинці журналу Tatler збентежив шанувальників королівської родини. Вони висловили думку, що картина неподібна на оригінальне фото, з якого була змальована.

Як пише Mirror, герцогиню обрали для обкладинки, щоб вшанувати її “силу та мужність”. Зобразити принцесу взяла на себе сміливість британсько-замбійська художниця Ханна Узор.

Вона надихнулася відеозверненням Кейт Міддлтон, у якому дружина принца Вільяма розповіла про свою боротьбу з раком. Однак для портрету обрали кадр, зроблений двома роками раніше під час державного візиту Віндзорів до Південної Африки.

У той день принцеса в білому вечірньому платті Jenny Packham до підлоги з накидкою і блискучими деталями на плечах позувала у своїй улюбленій діадемі. Образ завершила синя стрічка.

Саме по цим характерним ознакам юзери впізнали принцесу, але до інших частин портрету у них виникли запитання. В коментарях підкреслили, що художниця не змогла відтворити риси Кейт Міддлтон на малюнку, а загальна картина вийшла доволі похмурою.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами художниці, Кейт на обкладинці журналу, оточена зелено-блакитним тлом – це відсилання до кольору очей принцеси, а також її улюбленого заняття – веслування.

“Вона дійсно відповідає своїй ролі – вона була народжена для цього. Вона поводиться з такою гідністю, елегантністю та грацією”, – висловилася Ханна Узор.