Наближається сезон полуниці і незабаром прилавки на ринках і в супермаркетах будуть ломитися від цієї ароматної ягоди. Відмовити собі в задоволенні поласувати таким продуктом неможливо, але потрібно знати правила його підготовки до вживання.

Зокрема, полуницю дуже важливо ретельно помити, але зробити це, зважаючи на структуру ягоди, досить складно, тому багато хто обмежується символічним споліскуванням під проточною водою.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Насправді такої обробки недостатньо. Щоб гарантовано позбавитися всього бруду, полуницю необхідно замочити в розчині соди (1 ложка на 1 літр води).

Тримати ягоду довго в такій рідині довго не слід. Для належного ефекту буде достатньо всього кількох хвилин.