Приготуйте ніжний, малокалорійний, у міру гострий соус. Цей смачний грецький соус – закуска, до складу якої входять грецький йогурт, свіжі огірки, часник і зелень. Подавайте до м’яса, риби або просто до відвареної картоплі.

Інгредієнти:

  • огірок свіжий – 1 шт.
  • йогурт грецький (несолодкий) – 250 г
  • олія оливкова – 1 ч. л.
  • часник – 2 зубки
  • оцет яблучний – 1 ч. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • кріп свіжий

Спосіб приготування:

Огірок миємо та очищуємо від шкірки. Натираємо його на дрібній тертці, злегка солимо і залишаємо на п’ять хвилин, потім витискаємо сік, що виділився.

Часник чистимо та вичавлюємо через прес.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Кріп миємо під проточною водою, обсушуємо і дрібно нарізаємо.

Грецький соус наливаємо до миски, додаємо тертий огірок, часник, кріп, оливкову олію, перець, сіль і яблучний оцет, перемішуємо. Зберігаємо у скляному посуді в холодильнику.