Недавнє опитування показало, що принцеса Уельська Кетрін посідає перше місце за популярністю серед членів королівської родини.

Дружина принца Вільяма, яка наразі проходить профілактичну хімієтерапію, була визнана найулюбленішою серед британців. За даними дослідження, 74 відсотки опитаних висловили позитивне ставлення до неї. На другому місці опинився принц Вільям з 73 відсотками підтримки. 

Третю позицію зайняла принцеса Анна, яку підтримують 70 відсотків респондентів. Вона також визнана найпрацьовитішим членом королівської родини. Четверте місце посів король Карл III з 64 відсотками схвальних відгуків.

Вперше до рейтингу потрапила герцогиня Единбурзька Софі. Її підтримують 54 відсотки британців. Вона також є єдиною з королівської родини, яка відвідала Україну під час повномасштабного вторгнення РФ.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Сестри, принцеса Євгенія та принцеса Беатріс Йоркські, також вперше потрапили до опитування, і 37 відсотків опитаних висловилися про них позитивно. Зазначається, що принцеса Беатріс може замінити принцесу Уельську на публічних заходах цього літа.

Найменш популярними залишаються принц Гаррі та Меган Маркл. Через це вони вагаються щодо приїзду до Великої Британії.