Уродженку Києва Наталю Корольову (Поривай) образили колишні земляки. Співачка, яка нині мешкає на росії та підтримує політику диктатора Путіна, образилися на коментарі у соцмережах.

За звістками російських ЗМІ, тепер зрадниця перебуває в санаторії на лікуванні через потребу в “перезавантаженні”.

Згідно з пропагандистськими матеріалами, хвиля обурення поширилася після виступу артистки з георгіївською стрічкою 9 травня. У виступі Корольову супроводжував чоловік-стриптизер Тарзан, який також висловлює підтримку окупантів.

Цікаво, що навіть не всі канали показали цей виступ в ефірі, адже минулого року співачка виступала в Москві в кольорах українського прапора. За даними ЗМІ, Корольова прибула до Росії з США, щоб взяти участь у концерті до так званого Дня перемоги, але “організатори передумали” і не включили виступ до телепрограми.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Проте співачка вирішила, що її виступ не повинен залишитися непоміченим і опублікувала відео у своєму Instagram. 

Українці залишали коментарі під її дописом та запитували, як їй живеться, ігноруючи геноцид власного народу. Саме це начебто призвело до нервового зриву у співачки. Тому артистка поїхала в санаторій на лікування, оскільки потребує “перезавантаження”.