Без лаврового листа сьогодні не обходиться жодна господиня, адже ця пряність настільки універсальна, що здатна підкреслити смак будь-якої страви. Особливо часто цю добавку використовують для приготування «перших» страв.

Тим часом, багато хто використовує листя лавра зовсім неправильно, чим псують суп і свій настрій.

Як розповів відомий кухар Лаврентій Кошовий, майже всі господині додають «лаврушку» в суп практично на початку готування, але це докорінно неправильно.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Вся справа в тому, що інтенсивність смаку даної прянощі настільки сильна, що здатна затьмарити собою всі інші інгредієнти.

Щоб цього уникнути, лавровий листок слід кидати в каструлю приблизно за 5-10 хвилин до завершення готування.