На інавгурації президента Росії був присутній двійник Володимира Путіна. Таку думку в ефірі “24 каналу” висловив кандидат психологічних наук Дмитро Попов.

За словами фахівця, він веде спостереження за публічною активністю кремлівського автократа вже майже 10 років і за цей час навчився відрізняти справжнього Путіна від його дублерів.

Як розповів Попов, востаннє глава РФ з’являвся на публіці особисто у грудні 2023 року. Після цього його роль на публіці завжди виконував один із спеціально навчених «клонів», включаючи навіть інтерв’ю Такеру Карлсону.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Фахівець пояснив, що безпомилково визначає дублерів Путіна за геометричними пропорціями обличчя, які неможливо змінити шляхом пластичної операції.

Крім того, несправжнього Путіна завжди видають патерни поведінки. Наприклад, реальний президент Росії не є настільки емоційним, як у розмові з американським журналістом. Також Путін ніколи не стояв би під дощем без парасольки, як це було нещодавно.