У село Дриглів у Житомирській області стався жахливий інцидент – рідним військового Романа Богодвида, який загинув у Донецькій області, привезли тіло іншої людини для поховання.

Матір загиблого героя Ольги Богодвид повідомила журналістам, що Роман був стрільцем-санітаром. Він вивозив з поля бою поранених бійців. Чоловік загинув від російської ракети у Бахмутському районі на Донеччині 28 вересня.

Коли родині привезли тіло у труні для поховання, вони відкрили її та помітили, що там лежить тіло іншого бійця.

Матір Романа каже: “У нього щетина була світлою, із сивиною, а у цього чоловіка – чорна. І нігті у мого сина були інші – круглі”.

Дружина загиблого також зважила, що коли їй передали речі загиблого, то з’ясувалося, що вони не належали Романові.

“Мені сказали, що ця обручка була на пальці мого чоловіка, але ми обручки ніколи не носили, хоча й були одружені. Я зрозуміла: у труні не мій чоловік”, – сказала жінка.

Також на тілі людини, яку привезли на поховання не було шраму на лобі, хоча рідні Романа стверджують, що він залишився у нього після укусу собаки.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У Житомирському ТЦК зазначили, що не могли підтвердити, що в труні саме тіло Романа. Працівники лише отримали разом з труною видане свідоцтво про смерть.

Заступник начальника з морально-психологічного забезпечення Житомирського обласного ТЦК Олександр Рець пояснив: тіло, яке помилково привезли, мають повернути назад до моргу.

Родина Романа вже звернулася до правоохоронців, аби вони розібралися в ситуації.