Євген Кошовий, актор Студії “Квартал 95”, поділився деякими деталями про життя своїх дочок, 16-річної Варвари та Серафими.

Варвара впевнено йде до своєї мрії стати співачкою. Вона вже два роки активно займається вокалом та готується до вступу до польського університету. Батьки підтримують її прагнення та не планують заважати.

Євген пояснив вибір Варвари вступити до польського університету. Її мотивують близькість Польщі та схожість польської та української мов.

Попри те, що Варвара живе в публічному просторі через медійність батька, вона навчилася боротися з хейтерами. Дівчина вміє давати їм відсіч, нагадуючи, що не повинні лізти в її особисте життя.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Молодша дочка Кошового, Серафима, наразі захоплюється акторством.

Варвара не вперше стикається з хейтом. Минулого року вона зазнала критики за ведення TikTok під російськомовні пісні. Тоді вона відповіла на зауваження підписників з сарказмом.