З’явилася інформація про стан п’ятирічної дівчинки, яка постраждала в результаті ракетного удару окупантів по Одесі. 

Як  повідомив перший заступник голови Одеської обласної військової адміністрації Олександр Харлов у ході телемарафону, п’ятирічна дівчинка, що постраждала внаслідок обстрілу Одеси 29 квітня, перебуває у вкрай тяжкому стані. Уночі їй довелося робити операцію на серці, і зараз лікарі роблять все можливе, щоб врятувати її життя.

Він підкреслив, що напад на Одесу не має іншого визначення, як теракт проти мирного населення.

На опублікованих відеокадрах, знятих на місці прильоту, чітко видно, що була використана балістична ракета “Іскандер-М” із касетним зарядом, що суперечить міжнародному гуманітарному праву.

“Внаслідок жахливої події постраждали 32 людини, з яких 23 перебувають у лікарні”, – додав Харлов.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Серед поранених – двоє дітей. Шістнадцятирічний хлопець отримав необхідну медичну допомогу та вже виписаний на амбулаторне лікування.

“П’ятирічній дівчинці вночі було проведено оперативне втручання, вона перенесла операцію на серці, і у неї вкрай тяжкий стан. Лікарі роблять все можливе та борються за її життя. Сподіваємось, що все обернеться добре”, – підсумував перший заступник голови ОВА.