Гарбузова каша – одна з найкорисніших і ситних страв, оскільки її основа – гарбуз, рис, молоко. Для того, щоб вона була ароматною та смачною, вибирайте солодкий гарбуз.
Кулінарка Анна поділилася в Instagram рецептом смачної, ароматної гарбузової каші з молоком.
Інгредієнти:
- гарбуз – 500 г
- рис – 100 г
- вода – 300 мл
- молоко – 400-500 мл
- цукор – 2 ст. л.
- сіль – дрібка
- олія, мед – для подачі
Спосіб приготування:
Гарбуз чистимо і натираємо на тертці.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
У каструлі варимо гарбуз, рис, воду, цукор та сіль. Після закипання вливаємо молоко та варимо на мінімальному вогні, час від часу помішуючи. Варимо близько 25-30 хвилин.
Подаємо з медом та вершковим маслом!