Гарбузова каша – одна з найкорисніших і ситних страв, оскільки її основа – гарбуз, рис, молоко. Для того, щоб вона була ароматною та смачною, вибирайте солодкий гарбуз.

Кулінарка Анна поділилася в Instagram рецептом смачної, ароматної гарбузової каші з молоком.

Інгредієнти:

  • гарбуз – 500 г
  • рис – 100 г
  • вода – 300 мл
  • молоко – 400-500 мл
  • цукор – 2 ст. л.
  • сіль – дрібка
  • олія, мед – для подачі

Спосіб приготування:

Гарбуз чистимо і натираємо на тертці.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У каструлі варимо гарбуз, рис, воду, цукор та сіль. Після закипання вливаємо молоко та варимо на мінімальному вогні, час від часу помішуючи. Варимо близько 25-30 хвилин.

Подаємо з медом та вершковим маслом!