Під час циркового виступу з п’ятиметрової висоти зірвалися неповнолітні артисти.

Нещасний інцидент відбувся у державному цирку в Запоріжжі 27 квітня, коли циркові акробати під час вистави. Молодий хлопець 15 років та дівчинка 12-ти років впали на арену.

У повітряних акробатів – травми різного ступеня. Їх терміново госпіталізували. Хлопець отримав важкий перелом ноги, а у дівчини – струс мозку. Відео показали у місцевому Телеграм-каналі.

На відео можна побачити, що акробати виконували свій номер під куполом цирку. Хлопець не втримався за спеціальний канат, який вислизнув з його рук. Дівчина в цей час трималася за його ноги, і вони разом впали на підлогу.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Поліція зайнялася встановленням всіх обставин після того, як 27 квітня надійшло повідомлення про те, що до реанімації дитячої лікарні привезли двох неповнолітніх.

З’ясувалося, що о шостій годині вечора в міському цирку артисти під час гімнастичного номера не втримались на канаті та зірвались. Зараз діти у стабільному стані та у безпеці.