У Туреччині стоматолог випадково вкрутив пацієнту імплантат у мозок. Інцидент стався в одній із приватних клінік міста Бурса, пише Metro.

Як зазначається у матеріалі, 40-річний Рамазан Йілмаз звернувся до лікаря зі скаргою на хиткість зубів. Медик, оглянувши пацієнта, повідомив, що допомогти йому може лише протезування.

Йілмаз погодився на процедуру, але в ході операції у стоматолога зламалося обладнання, тому він продовжив лікування вручну. При встановленні гвинта лікар перестарався і пробив пацієнту щелепну кістку, загнавши гвинт в область за очима, де знаходиться спинномозкова рідина.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Після цього Ілмаз закричав, а медик, усвідомивши, що сталося, відвіз пацієнта до лікарні. Там йому провели екстрене втручання, попередивши, що є ризик смерті на операційному столі.

«Я упокорився і попрощався з дітьми. На щастя, я успішно вийшов із операції», – повідомив Рамазан.