У Сполученому Королівстві відбулася серія інцидентів, у яких багато британців побачили ознаки Апокаліпсису. Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на публікацію у Twitter-акаунті армії Британії.

Так, у східному Лондоні, злякавшись шуму будівельних робіт, втекли кілька коней Домашнього кавалерійського кінного полку. Тварини скинули вершників і помчали хто куди.

Коні отримали травми і в такому вигляді промчали містом понад десять кілометрів. Потім їх упіймали та направили на лікування.

Цікаво, що в цей час у Лондоні стався інший інцидент — зупинився Біг-Бен. Приблизно з дев’ятої ранку і до половини одинадцятої найвідоміший англійський годинник не працював.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Поєднання цих подій не на жарт злякало городян.

“Чесно кажучи, я не здивуюся, якщо це якийсь вісник Апокаліпсису, настільки антиутопічною стала ця нація”, – пишуть у соцмережах.