Скандальна екснардепка й мовознавиця Ірина Фаріон зробила чергову заяву на адресу російськомовних українців. Так, вона порадила дівчині, якій відмовили у роботі через незнання української, “їхати до Путіна”.

Про це Фаріон сказала в ефірі “Говорить великий Львів”.

“Феєрична дурепа – це перше, що я думала, спостерігаючи за тим “тєлом”. Що їй робити? “Гебанути звідци”, як казав мій дід. Чого вона тут сидить? Хай пиляє до Путіна, сідає на танк і їде”, – різко зауважила.

Як зазначила Фаріон, це завжди був її основний посил суспільству: соціальний ліфт, не дати роботи, освіти, якщо людина не володіє державною мовою.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“На превелике щастя ми дожили до цього, що ось такім “тілам” роботи не дають, якщо вони не володіють державною мовою. Це означає, що народжується сильна, вільна, самодостатня Україна”, – каже скандальна мовознавиця.