У Збройних силах України розповіли про нападників-військових на поліцейського на Вінниччині.

В Телеграм-каналі Сухопутних військ ЗСУ повідомили, що мережею шириться відео, на якому присутні військові однієї з військових частин Сухопутних військ. Вони стали підозрюваними у вбивстві поліціянта.

Командування пообіцяло надати максимальну допомогу та сприянні для проведення неупередженого та всебічного розслідування у вбивстві правоохоронця. Також військові висловили співчуття родині загиблого Максима Зарецького та назвали вбивство “непоправною втратою”.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нагадаємо, що днями у мережі показали відео, де відкрили вогонь по поліцейських (одного поранили, іншого – вбили). Згодом почала з’являтися інформація у ЗМІ, що нападниками могли бути військові 28 ОМБр імені Лицарів Зимового Походу – Віталій Василака (26 років) та Валерій Василака (51 рік). Обоє чоловіків уродженці Вінницької області.

Згодом керівництво бригади заявило, що ці чоловіки не мають відношення до 28-ї ОМБр. При цьому в ОК “Південь” підтвердили, що нападники справді військові, але понад рік не бійці цієї бригади.