Керівник українського Головного управління розвідки Кирило Буданов заявляє, що диктатор-президент агресорки Росії Володимир Путін зробив “стратегічну помилку”, розпочавши війну в Україні.

Про це він сказав в інтерв’ю американській газеті The Washimgton Post.

 “Але росіяни швидко одужують, і це факт, про який ви повинні пам’ятати. Вони довели це десятки разів. Ми не повинні недооцінювати цю характеристику”, – наголошує Буданов. 

Головний розвідник обережно ставиться до прогнозів завершення війни. З його слів, вторгнення триватиме – поки в РФ діятиме цей режим.

“За наступного режиму це може змінитись чи ні, але вікно можливостей з’явиться”, – заявив він.

Також журналіст запитав про “корейське рішення шляхом переговорів”. Буданов у відповідь перепитав: “Чи я хочу, щоб Україна стала Північною Кореєю?”.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Очільник ГУР наголошує, мовляв, “не заперечуватиме” проти можливого розпаду Російської Федерації на дрібні частини.

“У мріях росіян окупувати всю Україну, а в наших мріях провести парад перемоги… у Москві. Іншими словами, будь-який результат є малоймовірним”, – сказав Буданов.