Сьогодні мобільний телефон є головним помічником людини, тому всі ми тягаємо його за собою практично скрізь. Але ви знаєте, що класти гаджет можна далеко не в будь-якому місці?

Щоб не було важких наслідків, фахівці не рекомендують зберігати в одному місці ваш смартфон та банківські картки. Річ у тім, що пристрій може розмагнітити ваші «кредитки» і призвести до їхньої незворотної втрати.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також експерти нагадують, що мобільний важливо тримати подалі від харчових продуктів. Дрібні частинки їжі можуть засмітити порти гаджета і в найгіршому випадку це призведе до ламання та необхідності дорогого ремонту.

І, звичайно ж, телефон не можна носити разом із металевими предметами. Монети та ключі можуть запросто подряпати дисплей та корпус пристрою, що відобразиться на його зовнішньому вигляді.