Якщо у вас обмаль часу, щоб стояти біля плити, ліплячи пиріжки, приготуйте їх лінивий варіант. Для цього змішайте борошно, кефір, яйця, зелену цибулю, соду та обсмажте на олії.

Інгредієнти:

  • борошно – 200 г
  • кефір 2,5% – 220 г
  • яйце (сире) – 1 шт.
  • сода – 0,5 ч. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • цибуля зелена – 40 г
  • яйце (зварене) – 2 шт.
  • олія
  • перець чорний мелений
  • сіль

Спосіб приготування:

У мисці з’єднуємо кефір із содою. Додаємо яйце, цукор, сіль та всипаємо просіяне борошно. Перемішуємо.

Відварюємо круто яйця 10 хвилин. Охолоджуємо та чистимо. Нарізаємо дрібно на кубики.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Цибулю миємо, обсушуємо та подрібнюємо. Додаємо нарізані яйця, перець і сіль. З’єднуємо все з кефірним тістом та перемішуємо.

На розігрітій на середньому вогні сковороді з олією обсмажуємо оладки з двох боків до золотавої скоринки. Подаємо зі сметаною або соусом.