Засолити лосось можна й самому. Це нескладно, особливо якщо скористатися рецептом від професіоналів.
Інгредієнти:
- філе лосося – 1 кг
- морська сіль – 3 ст. л.
- цукор – 1 ст. л.
- апероль – 50 мл
- кріп – 5-6 гілочок
- цедра 1 апельсина
- цедра 1 лимона
Спосіб приготування:
Спочатку змішуємо сіль, цукор та апероль. Добре змащуємо рибою і ставимо в холодильник на 12 годин.
Потім витираємо рибу насухо паперовим рушником.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Змішуємо дрібно нарізаний кріп, цедру апельсина та лимона і викладаємо поверх риби.
Щільно загортаємо спочатку в пергамент, потім у харчову плівку та ставимо в холодильник ще на кілька годин.
Только что написал(а)
смотреть
пишет сообщение