Засолити лосось можна й самому. Це нескладно, особливо якщо скористатися рецептом від професіоналів.

Інгредієнти:

  • філе лосося – 1 кг
  • морська сіль – 3 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • апероль – 50 мл
  • кріп – 5-6 гілочок
  • цедра 1 апельсина
  • цедра 1 лимона

Спосіб приготування:

Спочатку змішуємо сіль, цукор та апероль. Добре змащуємо рибою і ставимо в холодильник на 12 годин.

Потім витираємо рибу насухо паперовим рушником.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Змішуємо дрібно нарізаний кріп, цедру апельсина та лимона і викладаємо поверх риби.

Щільно загортаємо спочатку в пергамент, потім у харчову плівку та ставимо в холодильник ще на кілька годин.