Приготуйте котлети з цвітної капусти, яєць, борошна та обсмажте на олії. Подавайте і як гарнір, і як самостійну закуску. Ніжна, корисна страва для любителів овочів, а також тих, хто дотримується посту.

Інгредієнти:

  • капуста цвітна – 350 г
  • яйце – 2 шт.
  • борошно – 2 ст. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Цвітну капусту розділяємо на суцвіття. Відварюємо її на середньому вогні 15 хвилин. Викладаємо на друшляк, потім перекладаємо до миски та подрібнюємо занурювальним блендером до однорідної маси. Додаємо до капусти яйця, перець, сіль і борошно. Перемішуємо.

На розігрітій сковороді з олією на середньому вогні обсмажуємо капустяні котлети з двох боків по 3-4 хвилини до рум’яної скоринки.