У “Російському добровольчому корпусі”, до якого входять громадяни РФ, що воюють із режимом Путіна, повідомили про завершення гарячої фази обмеженої військової операції на території держави-агресорки.

Про це йдеться у дописі в Telegram-каналі РДК.

У цьому повідомленні російські добровольці вшанували пам’ять одного зі своїх загиблих товаришів Сергія “Терена” Попова, який був одним із тих, хто облаштовував базу РДК.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Окрім участі в рейді на територію РФ, “Терен” був учасником операції з утримання “дороги життя” на авдіївському напрямку. Тут він разом із новобранцями РДК дав бій російським спецпризначенцям.

У РДК наголосили, що закінчення “гарячої фази” їхнього рейду не означає, що путінські солдати на території держави-агресорки можуть зітхнути з полегшенням, оскільки “ДРГ та сплячі осередки залишаються в регіоні”.