Вночі 8 квітня російські окупанти здійснили атаку дронами-камікадзе по об’єктові критичної інфраструктури на Житомирщині.

Внаслідок атаки існує загроза забруднення повітря, тому в місті Звягель тимчасово запроваджено дистанційне навчання у закладах загальної середньої освіти.

За словами очільника Житомирської ОВА Віталія Бунечка, силам ППО області вдалося збити частину “Шахедів”. За попередньою інформацією, жертв та постраждалих немає.

Звягільська міська рада рекомендує жителям міста залишатися в приміщеннях із закритими вікнами.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Наразі існує пряма загроза забруднення повітря, тому рекомендовано залишатися в приміщеннях із закритими вікнами”, – йдеться у повідомленні.

Також, комісією ТЕБ та НС було прийнято рішення щодо переведення на дистанційне навчання закладів загальної середньої освіти. Для дітей, яким немає з ким залишатися, у закладах дошкільної освіти будуть працювати чергові групи.