Ретроградний Меркурій, який розпочався 29 березня, може виявитися особливо складним для чотирьох знаків зодіаку: Овна, Близнюків, Діви та Терезів.

Овен

Для Овнів цей період буде сповнений хаосу та невизначеності. Можливі затримки, скасування та інші неприємні сюрпризи. Важливо не втрачати самовладання та зосередитися на самоаналізі.

Близнюки

Близнюкам ретроградний Меркурій принесе розчарування в особистому житті та кар’єрі. Можливі конфлікти з друзями та партнерами, а також проблеми на роботі. Важливо бути чесними з собою та оточенням.

Діва

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Дівам ретроградний Меркурій готує емоційні потрясіння та фінансові труднощі. Можливі проблеми у стосунках з близькими людьми, а також непередбачені витрати. Важливо економити та берегти себе.

Терези

Терезам ретроградний Меркурій принесе зміни в особистому житті. Можливі розставання, нові знайомства та переоцінка цінностей. Важливо бути відкритими до нового та не боятися змін.