Після атаки українських БПЛА на аеродром у Морозівську (Ростовська область) один із безпілотників, який не вибухнув одразу, здетонував під час “слідчих дій”, внаслідок чого постраждали 8 російських силовиків.

Про це повідомили Z-канал Fighterbomber, пов’язаний з військовою авіацією РФ, та губернатор Ростовської області Василь Голубєв.

Інцидент стався 5 квітня ближче до вечора.

“При розмінуванні та виконанні слідчих дій з БПЛА, що впало, на аеродромі стався вибух. Є постраждалі”, – написав Fighterbomber.

За словами Голубєва, до Морозовська екстрено направлені додаткові бригади медиків, що свідчить про тяжкість стану постраждалих.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нагадаємо, у ніч на 5 квітня українські БПЛА атакували аеродром Морозівськ, де базується 559-й авіаполк ВКС РФ з бомбардувальниками Су-24 та Су-34.

За даними українських ЗМІ, внаслідок атаки було спалено 6 та пошкоджено 8 літаків, а також ліквідовано або поранено близько 20 військових РФ.