Ситуація в Часовому Ярі залишається складною, йдуть бої, але місто не захоплене російськими військами, – заявив речник Східного командування ЗСУ Андрій Задубінний.

Раніше російські пропагандистські інформаційні агенції з посиланням на радника окупаційної адміністрації повідомило, що Часів Яр перебуває під контролем росіян. Аналітики DeepState також стверджували, що окупанти увійшли до крайніх будинків міста.

Задубінний закликав не вірити російській пропаганді: “Ситуація там дуже складна, бої тривають, але їх (російських військ – ред.) там немає. Не вірте російським повідомленням”.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Інформація про те, що Часів Яр захоплений, не відповідає дійсності. ЗСУ тримають оборону міста, йдуть запеклі бої.

Головнокомандувач ЗС України повідомив: “Найбільш жорсткі бої на сьогодні тривають в районах Первомайського і Водяного, а також східніше Часового Яру, де ворог намагається прорвати оборону наших військ. Часів Яр залишається під нашим контролем, всі спроби противника прорватися до населеного пункту зазнали невдачі”.