Країни-члени Північноатлантичного альянсу мають намір подвоїти пошук засобів ППО, артилерії та боєприпасів, яких Україна потребує у протистоянні збройній агресії РФ. Крім того, партнери по НАТО посилять оборонний потенціал українських Збройних сил.

Про це заявив під час підсумкової пресконференції у штаб-квартирі НАТО у Брюсселі державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен. За його словами, Україна отримає всю необхідну підтримку.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Зважаючи на почуте сьогодні, усі, включно зі Сполученими Штатами, збираються подвоїти зусилля для забезпечення України підтримкою у війні з Росією”, – сказав глава американської дипломатії.Очільник американського зовнішньополітичного відомства вказав, що найважливішим нині є забезпечення України всім необхідним для захисту від російської агресії. Така підтримка включає насамперед засоби ППО та артилерійські боєприпаси. Крім того, Україна потребує ресурсів для зміцнення стійкості в середній та довгостроковій перспективах.