Вітамінний, легкий, корисний та дуже смачний густий соус, в основі якого головним інгредієнтом є черемша. Він ідеально підійде до запеченої картоплі, пасти, м’яса та риби. Готовий соус зберігається у холодильнику до двох тижнів. Для цього щільно закрийте його в скляній баночці з невеликою кількістю оливкової або соняшникової олії на поверхні.

Інгредієнти:

  • черемша – пучок
  • базилік свіжий – кілька листків
  • петрушка – пара гілочок
  • зелена цибуля – 5 пір’їн
  • волоські горіхи – 80 г
  • оливкова олія – 80 г
  • сік лимона – 1,5 ст. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль

Спосіб приготування:

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Зелень миємо, сушимо і дрібно нарізаємо. Волоські горіхи подрібнюємо ножем.

Кладемо всі інгредієнти в блендер. Додаємо оливкову олію, сік лимона, перець та сіль. Збиваємо до однорідної маси. Викладаємо у скляний посуд і закриваємо кришкою.