У Росії після теракту в Крокус Сіті Холлі почався справжній психоз. Новини про бойню, влаштовану радикальними ісламістами, надходять у ЗМІ як із рогу достатку і в якийсь момент обговорення того, що сталося, переросло в середньовічну конспірологію.

Мало того, що на державному рівні до розстрілу приплели Україну, попри те, що ІДІЛ уже кілька разів публічно взяло на себе відповідальність за те, що сталося, нещодавно на російському телебаченні заявили, що теракт — це експеримент з управління людьми.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як заявив ексглава російського бюро Інтерполу генерал-майор Володимир Овчинський, терористи в Крокус Сіті Холлі нібито були запрограмовані на вбивство.

«Швидше за все, в комплексі діяли психотропні речовини, нейропсихологічна, це саме програмування… Може, і чіпи вставлені! Зараз нейробіологія дозволяє керувати людиною», – зазначив він.