Як відомо, вже 1 квітня в Україні відбудеться чергове підвищення мінімальної заробітної плати. З цього дня МЗП становитиме 8000 гривень, і це вплине на пенсійні виплати сотень тисяч українців.

Йдеться про пенсіонерів, які досягли 65-річного віку та мають повний стаж. Таким людям держава гарантує виплати у розмірі не менше ніж 40% від «мінімалки» — 3200 гривень.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Щодо тарифів на ЖКГ, всі вони, попри дострокове закінчення опалювального сезону, поки що залишаються на колишньому рівні. На додаток, за прогнозом НБУ, мораторій на підвищення цін на послуги може бути скасовано лише 2025 року.

Продовжать українські громадяни також отримувати й субсидії. Ці пільги повною мірою профінансовані державою на період з жовтня до квітня, тому виплати люди наступного місяця отримають, як в опалювальний сезон.