Яйця в Україні останнім часом стали по-справжньому золотим продуктом і вже давно не вважаються бюджетним варіантом харчування.

І, попри це, на полицях супермаркетів покупців нерідко чекають сюрпризи у вигляді зіпсованого товару, причому виявляється це найчастіше вже вдома.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У зв’язку з цим кожен сьогодні має знати спосіб легкої перевірки яєць на свіжість у «польових» умовах.

Для цього необхідно зробити лише одну дію – потрясти яйце. Якщо жовток не ворушиться, воно свіже. Це означає, що він досить густий. Навіть найлегше хлюпання – ознака зіпсованого продукту.