Зірка популярного серіалу “Надприродне”, американський актор з українським корінням Міша Коллінз, виявив неймовірну ініціативу, спрямовану на допомогу Україні у відновленні школи в Дніпропетровській області, яка була знищена під час ракетного обстрілу з боку Росії у жовтні 2022 року.

Коллінз закликав своїх шанувальників приєднатися до цієї благородної справи через участь у віртуальній грі, створеній на платформі Minecraft у співпраці з розробниками з Endorah. Гра, яка отримала назву Minesalt, дозволяє гравцям відчути атмосферу соляних копалень Соледара в Донецькій області та водночас зробити внесок у відновлення постраждалих місцевих спільнот.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Учасники гри мають можливість зібрати кристали та взяти участь у квізі, а потім зробити благодійний внесок на підтримку України. Також, серед тих, хто пожертвує суму від 10 до 24 доларів, будуть розіграні спеціальні призи, включаючи кастомізовані фігурки з гри та пакунки солі “Міць.Українська кам’яна” із підписом президента Володимира Зеленського.

Всі зібрані кошти підуть на відновлення Великокостромської гімназії у Дніпропетровській області, яка зазнала руйнувань під час ракетного обстрілу. Цей освітній заклад був важливим центром для 250 дітей, які отримували тут освіту до вибуху війни, і тепер потребує відновлення. Для завершення проекту необхідно зібрати 1 150 000 доларів.