Ощадбанк продовжив термін дії карток своїх клієнтів до 30 вересня 2024 року. 

Рішення стосується всіх карток, чий термін дії закінчується з лютого 2022 року, і продовжується автоматично. 

Навіть після закінчення терміну дії, такі картки будуть працювати повноцінно, дозволяючи клієнтам розраховуватися у торгово-сервісній мережі та знімати готівку з банкоматів. Однак, якщо клієнту вже було перевипущено нову карту, йому слід забрати її у відділенні банку.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Представники банку пояснили, що рішення про продовження терміну дії карток ухвалено у зв’язку з воєнним станом і стосується всіх клієнтів, включаючи внутрішньо переміщених осіб. Це вже не перший раз, коли Ощадбанк продовжує термін дії карток у зв’язку з воєнним станом. Останнє продовження було здійснено наприкінці 2023 року до 31 березня 2024 року.

У контексті зростального напруження та воєнної ситуації, банки в Україні встановили ліміти на зняття готівки через банкомати, щоб уникнути дефіциту готівки. Наприклад, Ощадбанк встановив ліміт у 50 000 гривень на добу для зняття готівки через банкомати, при цьому кількість підходів не обмежена.