На початку тижня в Україні очікується нестійка погода з опадами та коливаннями атмосферного тиску. За прогнозами синоптиків, дощі пройдуть у більшості областей країни, місцями очікуються грози та поривчастий вітер.

Температура повітря буде аномально високою, особливо у вихідні. У деяких регіонах можливі рекордні показники денної температури.

У понеділок, 25 березня, дощі очікуються у західних, північних, південних та центральних областях. У східній частині, Криму та Приазов’ї без опадів.

У вівторок, 26 березня, дощі пройдуть у північних, центральних, південних областях, а також місцями на сході.

У середу, 27 березня, невеликі дощі пройдуть у східних областях, на решті території країни без істотних опадів.

У четвер, 28 березня, у західних областях місцями пройдуть невеликі дощі, подекуди грози; на решті України без істотних опадів.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У п’ятницю, 29 березня, у більшості областей України, за винятком південної половини, Донбасу та Приазов`я пройдуть короткочасні дощі, місцями з грозами.

У вихідні опади не очікуються.

Синоптики попереджають про можливі різкі перепади температур. Вночі температура може опускатися до +1°C, а вдень сягати +26°C.