21 березня під час ранкового обстрілу Києва російськими окупантами стрілець-зенітник бригади “Буревій” Національної гвардії України Олексій здійснив справжній подвиг. 

Завдяки його вмінням та холоднокровності ворожа крилата ракета, що летіла на столицю, була знищена.

У МВС повідомили, як Олексій, діючи швидко та чітко, вів вогонь з переносного зенітно-ракетного комплексу “Ігла”. За його словами, на все про все у нього було буквально лічені секунди.

“Я вибіг на позицію. Оцінивши обставини, виявив ціль візуально в тепловізійний приціл, провів її захоплення та здійснив пуск ракети”, – розповів Олексій.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Хлопець додав, що після пуску ракети він з хвилюванням спостерігав за її польотом. “Проте через якусь мить я побачив, як ракета вибухнула”, – поділився емоціями Олексій.

Додамо, що у ніч на 21 березня російські окупанти запустили по Києву двома балістичними ракетами «Іскандер-М» та «Кинджал», а також 29 крилатими ракетами Х-101/Х-555.