Риба є невід’ємним атрибутом здорового способу життя і має обов’язково бути присутнім у раціоні людини. При цьому користь організму можуть дати далеко не всі її види.

Як пояснюють фахівці з ЗСЖ, на прилавках наших магазинів представлений один сорт, який хоч і подається, як корисний, але таким не є.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Йдеться про тилапію — FDA регулярно включає даний вид риби до свого списку «кращий вибір» через велику кількість поживних речовин у складі.

Але проблема в тому, що тилапію на наш ринок привозять із найбідніших країн Азії, де не дотримуються жодних санітарних норм. Рибу там розводять у звичайних копанках із водою, де антисанітарія та щільність заселення перевищують усі мислимі кордони. На додаток, щоб риба не хворіла у воду, там висипається велика кількість антибіотиків.