Одна із загиблих внаслідок терористичного обстрілу Одеси пережила перший приліт у її будинку. Про це розповіло видання «Обозреватель», поспілкувавшись із сестрою жертви російського ракетного удару.

Як пише ресурс, 40-річна Світлана Михайленко на вул. Дачі Ковалевського винаймала квартиру в багатоповерхівці. У момент удару вона знаходилася вдома і навіть встигла зателефонувати родичці телефоном.

«Світлана розповіла, що щойно був приліт і у хаті все впало. Я просила її не відключати телефон», – розповіла сестра загиблої Тетяна.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами жінки, після цього Світлана повідомила, що всіх людей почали евакуювати. За кілька хвилин за нею приїхав чоловік Сергій.

«Він сказав, що вже на місці. І тут я чую другий вибух, а потім крик Сергія: “Викликайте швидку!” І все», – розповіла сестра жертви РФ.