27-річна Маргарита Разаз, яка шукала притулку від війни в Німеччині, стала жертвою жорстокого злочину. Її тіло було знайдено зі слідами насильства, а п’ятитижнева донька та 51-річна мати зникли безвісти.

За даними видання Focus, ймовірно, злочинці планували викрасти дитину. 44-річний німець та його 43-річна дружина родом з Росії, які підозрюються у вбивстві, заздалегідь готували рожевий одяг для викраденої дівчинки.

Слідство встановило, що подружжя ретельно планувало злочин протягом тривалого часу. Їхній сусід розповів журналістам, що затриманий працював м’ясником, а пара мала трьох синів. Проте в грудні чоловік зізнався сусідові, що очікують народження доньки. Цю новину сусід зустрів з подивом, адже дружина підозрюваного не демонструвала жодних ознак вагітності.

“Він з гордістю показував мені рожеву дитячу шапочку. Я був здивований, бо його дружина не виглядала вагітною. Але ніколи не очікував такого жахливого злочину. Подружжя завжди було ввічливим і справляло приємне враження”, – поділився сусід.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Пізніше я вийшов на вулицю і побачив, як мого сусіда затримують зі зв’язаними руками”, – додав він, описуючи затримання підозрюваних.

Наразі 51-річна мати Маргарити Марина Стеценко залишається зниклою безвісти. Спеціальна комісія продовжує активні пошуки жінки. Немовля загиблої перебуває під опікою служби у справах дітей.