Рівень води у річці Дніпро, що протікає через столицю України, досягнув свого абсолютного максимуму з початку 2024 року.

Як повідомляє Київська МВА, за останніх сім днів зафіксовано зростання рівня Дніпра у межах Києва на понад 60 см.

Станом на минулу добу 16 рівень води у річці Дніпро досягнув 601 см над “0” поста. Температура води складає 3,9 градуса за Цельсієм.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Начальник Київської міської військової адміністрації, Сергій Попко, зауважив значні коливання рівня води протягом доби, що є наслідком збільшення скидів води з Київського водосховища через весняне водопілля.

Хоча вчора підтоплень з високою аварійністю у місті не фіксували, спеціалісти продовжують моніторити водопілля. За прогнозами Укргідрометцентру, до 19 березня не прогнозується спадання рівня води у Дніпрі у столиці. Він буде триматися вище маркерів початкового затоплення заплав та понижених прирічкових територій.