Зараз прийнято вважати, що сни — це не більше, ніж ефект роботи мозку, який під час нічного відпочинку “перетравлює” інформацію, отриману за день.

Втім, є всі підстави вважати, що сни можуть означати щось більше. Багато хто впевнений, у них може бути укладений глибокий зміст, розуміння якого допоможе зазирнути у майбутнє.

Так, вважається, що уві сні наша підсвідомість спілкується з нами та передає важливу інформацію, яка може вберегти у майбутньому. Наприклад, про небезпеку може свідчити такі сни:

1) Про зуби

Якщо уві сні ви чи ваші близькі втрачають зуби, відчувають зубний біль або говорять про такі проблеми, то це може бути провісником появи проблем зі здоров’ям

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

2) Про брудну воду

У випадку, якщо вам сниться каламутна рідина в будь-якому вигляді, можна говорити про попередження щодо майбутніх інфекційних захворювань, яким може бути схильна або сама людина, або її оточення.